Logo obchodu Parfumdreams.cz

Parfumdreams.cz

407 hodnocení

56 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Miloš Exelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jen cenu.

Přes týden jsem se snažil objednat, vždy to skončilo na špatném telefonním čísle. Až mi kamarád poradil, že je nutné zadat před 420 dvě nuly. Nikde žádná informace. Komunikace s obchodem katastrofa. Fixační krém byl označený jako profesional, ale kvalita horší než Corega.

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Naprosto v pořádku, fungovala i info ohledně tel. čísla, které mi nešlo zadat. Zboží super.

Nic

Vladimír před 5 měsíci
Doporučuji obchod

Vše v naprostém pořádku, dodáno v termínu, dobře zabalené. Nechápu záporné recenze.

Nic

Jana Arvpřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Musím pochválit vše. Objednávka 3.12., zboží doručené dnes 12.12. prostřednictvím PPL, kterému to předala pošta Ostereich. Na to, že zboží jde z Německa, tak rychlost. Přiznám se, že mne akorát vyděsily tady ty komentáře, že se jedná o podvod. Nejedná. Jen dotazník spokojenosti došel dříve než zboží, což je vzhledem ke lhůtám dodání v Německu a jinde asi normální. Super zabalené, ceny o 50 Kč na kus levnějsí než v DM, objednávala jsem šampony Maui. SUPER!

David Hofmanpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Chci vás všechny varovat před tímto obchodem, zboží řádně objednáno, ale nedodáno, po dvou týdnech informace, že nemohli zásilku doručit kvůli údajnému neznámému adresátovi, i když všude jak v objednávce tak ve faktuře bylo vše co se týče doručení v pořádku. Komunikace se zákaznickou linkou je tragická a ve finále vám řeknou, ať si klidně stěžujete když máte na to čas, že je to nezajímá. Jediné pozitivum je, že mi vrátili zpět platbu kartou za objednávku cca po třech týdnech. Bohužel jsem nebral na zřetel záporné recenze na tento obchod, ale po mé vlastní zkušenosti vás musím varovat před tímto obchodem.

Monika Zitna 1před 5 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé dodání

Draha Sklenářovápřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

-

Tak jsem si vydělala, podvod! Zaplacená objednávka, žádné potvrzeni, když se podivam na svůj účet, píše to, zd nemám žádnou objednávku.

Marie Filípkovápřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Obchod v žádném případě nedoporučuji!!!!!!! Objednávka přišla nekompletní a na reklamaci se nelze domluvit. Škoda, že jsem si tyto recenze nepřečetla před objednáním a zasíláním zboží. Důrazně varuji, již nikdy více.

keybonepřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Bohužel recenze jsem si přečetl až po objednání a zaplacení zboží za několik tisíc. Platba odešla, nicméně objednávka zmizela, nepřišlo ani potvrzení. Obchod nekomunikuje. Vyvarujte se tomuto obchodu!!!!

Milan Stýskalpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

komunikace, krádež peněz, objednávka zaplacena, pry žádná neexistuje a peníze mi po 14-ti dnech nevrátili, už nekomunikují Máte na ně někdo telefon? prosím

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

pochybovali jste, že parfémy nemusí být originální? Objednala jsem si u nich kilián, trvalo to asi 7 dní, ale vůně se mi zdá dost slabá, musela jsem si stříknout asi 3x na ruku, protože to cítím. zažil to ještě někdo?

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

- alespoň zákaznická podpora na telefonu je funkční a ochotná

- Špatný systém eshopu, kdy po zaplacení zboží nedojde automaticky k objednání a peníze padají do rezervace (ta se sice po vypršení lhůty vrátí, ale je to nesmyslné). - Špatná lokalizace webu pro CZ - Špatný formát tel. čísla bez vysvětlení, jaký formát požadují - Doporučuji nakupovat pouze na dobírku

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic !

Objednáte, zaplatíte a tím to končí ! Zboží nedorazí a vrácení peněz nehrozí, bohužel... Nekupovat od těchto podvodníků vůbec nic !!!

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

nakupovala jsem již po několikáté za mě naprostá spokojenost

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

rychlost, preciznost zabalení, vzorky zdarma

---

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Skvělý obchod,objednávám zde opakovaně, mají výborné ceny a poslané vzorečky vždy potěší :)

Nic

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

ceny

nic

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Po přečtení recenzí jsem měla velké pochybnosti, proto jsem objednala méně zboží, než jsem původně chtěla. Platba proběhla kartou bez problémů. Zboží dorazilo naprosto v pořádku 9. den včetně dvou vzorečků jako dárek. Ceny mají výrazně nižší než u konkurence, nemám na co si stěžovat. Doporučuji.

Petra Zítkovápřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Nejdrive mi nešlo zadat telefonní číslo, pak jsem tedy zjistila jak zadat. Na jejich linku se nedá dovolat. Když jsem udělala objednávku, zaplatila kartou, tak po mě chtěli peníze znovu zaplatit. S tím, že jsem si prý neodklikla tlačítko koupit. Přitom od nich přišel platební příkaz. Na moje urgence, že je to pry moje chyba. Nevím, velkou důvěru to ve mě nevzbuzuje.

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost odeslání Krásné ceny Po přečtení recenzí jsem několik dní váhala, jestli mám u tohoto obchodu vůbec nakoupit. Asi po 3 dnech jsem si řekla, že to prostě zkusim. Já obchodu nemůžu vytknout vůbec nic. Objednané zboží dorazilo vpořádku, za necelý týden. Odeslání bylo asi 3 den, pak mi přišel mail i se sledovacím číslem. V balíčku byli i 2 vzorečky. Otevírání balíčku jsem po recenzích pro jistotuz nahrávala, kdyby tam bylo jiné zboží (což se údajně už někomu stalo...), ale vše bylo vpořádku. Já tedy nemám s obchodem žádný problém, ale po tolika negativních recenzích, bych i příště byla lehce nervozní :)

nic

Platba

Online platby (PayPal)Platba kartou (Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)

Kontaktní údaje

Kategorie