Logo obchodu Stavebniny DEK

Stavebniny DEK

119 hodnocení

41 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Jiří Pěničkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic nelze chválit,na objednávku žádná reakce a s automatem nic nevyřídím,zboží si seženu někde jinde tady už nikdy nic,děkuji za špatnou zkušenost....

Přístup,velká reklama a skutek utek,velká syntetická společnost s katastrofickým přístupem,zákazník pro ně nic neznamená...žádná reakce na objednávku ani po 9 dnech,dovolat se tam nelze......

Lukáš Starkpřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zatím nic

Hned první zkušenost s touto firmou. Po 3 týdnech nejsou schopni reagovat na poptávku…

Michal Jelínekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic jen sladké řeči obchodnika

E-shop ochota a termín dodavky, volam na infolinku co je s mou poptávkou že za dva dny ještě žádná reakce a prý toho mají hodně, raději jdu do místních stavebnin kde jsou ochotny a zboží mám do 24 hodin, velká firma dek trade ale zde já už nekoupím ani šroubek

pavlawolflovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Levný nábytek , velká spokojenost

Alena Majerovápřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Cena

Téměř vše. Dodací lhůty absolutně neodpovídají deklarovaným. Dopravu si účtují i k sobě na pobočku! (Nakládka a vykládka ... Celkem 4x!). Zákaznická linka - marné pokusy dovolat se tři dny po sobě, cca 3x denně. Jen automat! Never more! Při obratu téměř 50.000 Kč očekávám zcela jiný přístup ke klientovi! Objednávka zrušena (za 26.000). Nemám čas čekat, až se celý DEK rozhoupe! DEK nikdy víc!

zx51před 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Nákup v kamenné prodejně.

Stříkací pistole objednána 18.04. s tím, že nejpozději 26.04. bude na pobočce, s tím, že platba kartou na pokladně za 35kč. :D No, 07.05. jsem navštívil pobočku a prý, že zboží ještě není skladem. Objednávku jsem zrušil.

Vlastik Štrumfapřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Internetové stránky v češtině, snaha při telefonickém či osobním kontaktu.

Dodávka zboží je pomalejší.

Daniel Šubrtpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Slušný sotiment.

Špatný zákaznický servis, naprosté ignorování řadových zákazníků. Opětovné nedodržování dodacího termínu.

Patrmont Pepapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Špinávé nové zboží, leželo ve skladu opravdu hodně dlouho. Otřesný operátor na tel. lince. Klamavé webovky, kdy doporučený doplněk k žebříku asbsolutně nepasoval. Nikdy více. Mrzí mě, že jsem jim udělal obrat 10.000,-Kč.

Marie Roketkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Jednání. 3 týdny jsem čekala, než se vůbec ozvou na poptávku, po 3 dnech od zaplacení mi poslali mail o nezaplacené faktuře a nakonec mi ještě zavolají, že musím doplatit paletu, protože nejsou schopni zabalit to na jednu. Víc už opravdu ne!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

Nekorektní a klamavé

Jarmilapluhackova 1948před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vše, arogantní prodavačky. V ničem neochotní mě poradit, po půl hodině mě řekli že musím mít IČO, jinak mě nic neprodají,jdou do prrr.

Jan a Soňa Bajerovipřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

VŠECHNO

H C Stavebnipracepřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

VŮBEC NIC

Úplně vše. Na vaše náklady si objednají dopravu od výrobce k sobě na pobočku, pak ji zaplatíte znovu z pbočky k sobě !Za nevytížené auto platíte víc! Mají krásné katalogy,ale sklady prázdné !Vše dovážejí na váš úkor ! Dodací lhůta ...DĚS !!!!! Z mé strany ..... absolutní nespokojenost !!!!!!!

Adam Chvajapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

e-shop, velký výběr

kašlou na klienta, který zaplatil předem dodací lhůta v e-shopu napsaná 1 týden, v nabídce pak píšou 1-2 týdny. Mně zatím po 3 týdnech nedorazilo nic a nikdo se ani neozval. Po telefonu se - stejně jako u jiných co psali níže - vymlouvají, že toho mají hodně. Říkám jim, že bych to chápal, kdyby mi aspoň zavolali a omluvili se. Ale slečna na telefonu zjevně z tímto nic neudělá - mají to špatně zorganizované shora.

ivo havlíčekpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vše. Komunikace,nedodání zboží,špatné údaje o skladovém zboží

Gabriela Procházkovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel nemohu obchod doporučit (konkrétně e-shop - nevím, jak jsou na tom pobočky). Dne 9.8.2020 jsme objednali zahradní sestavu nábytku s předběžným termínem dodání 14.8., 18.8. jsme telefonicky kontaktovali, jak na tom naše objednávka je - byli jsme ujištěni, že dorazí, jen toho mají hodně - ok, může se stát. Následující týden jsme opět kontaktovali a opět stejná písnička. Dnes - 31.8. ve večerních hodinách přišel email, že se omlouvají, ale poslední kusy zboží byly poškozené a objednávku ruší. Za mě rozhodně nespolehlivý e-shop a nedoporučuji!

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

eshop bez dopravy wtf. i presto ze je zbozi na centralnim sklade

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Termín dodání byl slibem do týdne za týden volali ze to bude další týden a tak se to protahovalo až na měsíc kdy už mě ani nekontaktoval musel sem se sám informo o dodávce a po vcelku vulgárním telefonátu mi zboží přivezli do druhého dne ale tak spic ene podhrabové desky to byl hnus. Když sem volal na reklamace paní mi řekla že sem si to měl převrat přitom jedna deska váží 88 kg no hnus už nikdy vice

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

dodali nespravny tovar na reklamaciu prislo akurat automaticke potvrdenie o prijati reklamacie - dalej uz nekomunikoval nik

Doprava

PPLVlastní přeprava

Kontaktní údaje

Kategorie