Logo obchodu Stavebniny DEK

Stavebniny DEK

117 hodnocení

42 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Vymari před 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zboží jsem objednal dne 19.9.2022 následovala výzva k platbě, kterou jsem provedl a od té doby nic, nic a zase nic. Dnes 4.10.2022 jsem dodání urgoval a dozvěděl jsem se že zboží se kterým jsem počítal a nechali si jej zaplatit není a nebude. Opravdu dobrá práce :-((((( Každopádně tento obchod nedoporučuji.

Tibor Macíkpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jedním slovem strašné. 5.4 uhrazena objednávka v hodnotě 37 tisíc s telefonicky potvrzeným dodáním do 3 týdnů. 17.5 mailovy dotaz na stav bez odpovědi. 20.5 znova mailova urgence, tentokrát s odpovědí, že už to mělo být dodáno a že mi dají vědět, až zjistí, kde je problém. Poté již bez odpovědi. 30.5 jsem zaslal vyrozumění o zrušení objednávky s žádostí o vrácení uhrazené platby. Opět bez odpovědi. Počkám do příštího týdne a v nejhorším případě vyrozumím policii. Člověk by nevěřil, že je v dnešní době u tak velké společnosti něco takového vůbec možné.

toth.stefan1před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Dnes jsem obdržel cenovou nabídku. Za zboží v hodnotě 495 Kč (plastové distanční kroužky) si naúčtovali 2000 Kč za manipulaci a dopravu na pobočku. Je to hnus.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Vše

Dagmar Temlovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zakoupili jsme střešní krytinu, chtěli jsme černou barvu, bohužel naší vinou jelikož jsme si nezkontrolovali jestli barva sedí i v objednávce, nám přišla červená a v úplně jiné kvalitě. Takže budeme mít střechu jako komedianti, protože pán, který nás měl na starost neumí barvy a to, co mu říkáte, je k ničemu, protože si tam stejně napíše něco podle sebe.. U této firmy už nikdy víc. Dávejte si na to pozor, co si u nich objednáváte. Nemluvě o tom, že nám zboží, které jsme nechtěli přivezli z půlky rozbité a nekompletní. Jedním slovem katastrofa.

R.Blahapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Neprofesionální chování a arogance. Nejhorší půjčovna nářadí co jsem zažil. Nářadí co jsem si půjčil bylo tak do šrotu. Vrátil jsem ho za 2h s tím že nelze použít. Bohužel se platí předem,tak mě okradly o 1000 Kč. Nic si tam nepůjčujte!!!Budete nas...ní a okradeni!!!

Michal Kpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží přišlo výrazně použité...............

Stanislav P.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Nedostatečná komunikace obsluhy. Dalo by se říct i arogantnost. Předražené služby půjčovny nářadí bez vysvětlení základních věcí pro zapůjčení. Rozhodně nedoporučuji.

TO před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Aroganci a Hulvátství prodavače , STYL Jeho Jednání / Na přezdrž../ !!! Hnus ,Nadřazenost, Dovolí si říct že NEMÁ ČAS !!! NIKDY VíC !!! NEKOMPETENTNOST LZOU A MAJÍ Z TOHO SRANDU !!!!!!!!!

Všechno

Ondřej Kolářpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Tuto firmu určitě nedoporučuji. Komunikace dobrá jen dokud po vás chtějí zaplatit zboží předem. Po platbě se už nikdo neozve, kdy dorazí zboží nebo jak je na tom vaše objednávka. 5-10 dni doba dodání, po 10 dnech si tam tedy volám, jak je na tom má objednávka a paní úplně bez ostychu říká že tam není a ani jen tak nebude. Na otázku jestli to tedy dorazí někdy zítra nebo kdy, mi bylo odpovězeno že to určitě ne a že neví kdy… takže pokud zboží opravdu potřebujete… tak si ho kupte jinde.

Roman před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nedodané zboží, nepořádek ve skladech, arogantní přístup na jediném tel. čísle.

Paulrenepřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

DEK je velký cirkus kde jeden neví co dělá druhý.

Jarda Kovaříkpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Okamžité navrácení peněz

Uplně vše,nekomunikuji ani na email ani na zavolání.Neni možné se na něco zeptat.Zboží a doprava zaplacena a nic se neděje? Po deseti dnech jsem se vrátil na pobočku DEK Nymburk a byla mi vrácena celá částka.Takže už nikdy stavebniny DEK.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Celkem velký výběr

Dá se sehnat materiál daleko levněji u konkurence. Privátní značky jsou jen přeprodej. Pojistná folie rádoby DEK, vyrábí Juta XD akorát je 2x tak dražší, pač na ní má potisk DEK, jak lidi probuďme se a vykašleme se na tohoto rádoby prodejce a jděme k ověřeným stavebninám. Bordel v logistice a na skladě. Objednány dopředu sněžné háky v černé barvě. Po týdnu si jdu pro zboží a háky očividně antracitové na krabici název Antracit. Na výdeji mi tvrdí, že je to černá :D. Někdo z nás blbě vidí. Po 10min.dohadů uznali, že černé prodali a jsou už jen antracitové XD WTF......takže nashle a příště si stujte aspoň za tím, že je to černá.

Libor Vaníčekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Syn si objednal nářadí v půjčovně Žďár n. S.na 13.9.2021 na 8:00 hod., vzal si dovolenou dojel na pobočku, nářadí nikde, informace žádné, dokonce mu na centrále nechtěli dát ani telefon na pobočku, až po dvanáct mu řekli, že bohužel nic nebude, DEK nikdy více.

M Mpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zaměstnanci soustavně lžou a vymýšlí si.Mně tím lhaním způsobili škodu asi půl milionu.Pořád již měsíc lžou že materiál přijde každý den,tím zablokovali veškteré práce na rodinném domku opravy po tornádu. BUĎTE SOLIDÁRNÍ A NENAKUPUJTE U TÉHLE......

Mira Pantaspřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

V Hořovicích si zákazníka celkem nevšimnout....Prákzdné prodejna,čtyři zaměstnanci a nezájem. Stačil jsem se pouze zeptat na jednu věc,kterou neměli. To ,že bych potřeboval materiál na celkovou stavbu jsem vlastně ani neměl šanci sdělit. Naštěstí je dnes možnost výběru z více firem.Stavbu zadám jiným stavebninám.DEK zklamal.

Libor Stavařpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nelze se dovolat do konkrétního obchodu. Po půl hodině čekání mi bylo řečeno že nemohou najít zboží. Když jsem chtěl na druhý den kontaktovat pobočku operátor mi nebyl schopen dát telefonní číslo. Také by mne zajímalo co je podle Deku Skutečný zákazník obchodu, asi jen ten, který chválí.

Jiří Pěničkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic nelze chválit,na objednávku žádná reakce a s automatem nic nevyřídím,zboží si seženu někde jinde tady už nikdy nic,děkuji za špatnou zkušenost....

Přístup,velká reklama a skutek utek,velká syntetická společnost s katastrofickým přístupem,zákazník pro ně nic neznamená...žádná reakce na objednávku ani po 9 dnech,dovolat se tam nelze......

Lukáš Starkpřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zatím nic

Hned první zkušenost s touto firmou. Po 3 týdnech nejsou schopni reagovat na poptávku…

Doprava

PPLVlastní přeprava

Kontaktní údaje

Kategorie