Salumi - Michael Ruhlman, Brian Polcyn [EN] (2012, pevná)
od 721 Kč
- Rok vydání 2012
- Počet stran 288
- Angličtina
- Pevná / vázaná
Umění italského Salumi nyní dostupné americké kuchyni od autorů nejprodávanější knihy Charcuterie. Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon…
![Salumi - Michael Ruhlman, Brian Polcyn [EN] (2012, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_H_2/cOsxX3.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
![The Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes - James Briscione, Brooke Parkhurst [EN] (2018)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_G_Gl/VYStrX.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
![Let's Eat France! - Francois-Regis Gaudry [EN] (2018, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_QR_Ib/ho7Qjg.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)




![Vegan Cuisine - Jury Jean-Christian [EN] (2015, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_F_GC/cbWBCHj.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)