Japonský, materiál čepele ocel, materiál rukojeti dřevo, délka ostří 13 cmDůraz na celkovou estetiku a maximální funkčnost jdou ruku v ruce s tradičním japonským designem. Nože z nové kolekce Miyabi 6000MCT vynikají nejen svou ostrostí, ale i jsou i krásné na pohled.
Důraz na celkovou estetiku a maximální funkčnost jdou ruku v ruce s tradičním japonským designem. Nože z nové kolekce Miyabi 6000MCT vynikají nejen svou ostrostí, ale i jsou i krásné na pohled. Okouzlí nejen profesionální kuchaře, ale i nadšené amatéry.
Symetrické čepele jsou vyrobené ze dvou vrstev oceli té nejvyšší kvality s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli MC63. Ve spojení s vysokým obsahem uhlíku a speciálním způsobem kalení technologií CRYODUR® (kalení při teplotách -196 °C) získává ocel mimořádnou tvrdost. Ruční ostření tradiční japonskou technikou Honbazuke těmi nejzkušenějšími nožířskými mistry zaručuje nepřekonatelnou ostrost nožů, kterou si díky tvrdosti ocele uchovají po dlouhou dobu.
Rukojeť je vyrobena tvrdého exotického dřeva pakka a přirozeně doplňuje elegantní tvar čepele. Decentní mozaika jen dokresluje mimořádnou kvalitu rukojetí. Nerezová patka s logem Miyabi vyvažuje celý nůž a dodává mu punc kvality a elegance. Tradiční tvar rukojeti ve tvaru písmene „D“ zaručuje, že vás ani po mnohahodinovém používání nebude bolet ruka.