Materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast, délka ostří 18 cmTento nůž Santoku z řady Gourmet kombinuje praktické know-how a vysoce kvalitní materiály a vytváří tak kuchyňský nůž, který je ideální jak pro začátečníky, tak i pro profesionály. Řemeslné zpracování nožů je důkazem vysoké kvality, kterou šéfkuchaři a amatérští kuchaři očekávají od firmy J.A.
Tento nůž Santoku z řady Gourmet kombinuje praktické know-how a vysoce kvalitní materiály a vytváří tak kuchyňský nůž, který je ideální jak pro začátečníky, tak i pro profesionály. Řemeslné zpracování nožů je důkazem vysoké kvality, kterou šéfkuchaři a amatérští kuchaři očekávají od firmy J.A. Henckels Zwilling.
Čepel a tang (součást čepele, která zasahuje do rukojeti) jsou vyrobena z jednoho kusu oceli. Technologie Friodur se podrobuje speciálnímu procesu vytvrzování ledem, který pomáhá udržovat nůž ostrý a odolný vůči korozi.
Ergonomická rukojeť, která je vybavena třemi nýty, je pohodlná a drží se v rovnováze s nožem, aby zajistila příjemný řez. Celkově tyto nože budou užitečným doplňkem ve vaší kuchyni.