Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Zpracování masa a domácí zabijačka - Jiří Altera,Libuše Alterová (2024, pevná)

Zpracování masa a domácí zabijačka - Jiří Altera,Libuše Alterová (2024, pevná)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2024, čeština, pevná / vázaná, ostatníZpracování masa & Domácí zabijačkaAutor: Jiří Altera Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají.

Doporučené nabídky

Antikvariát Avion
Hodnocení
99% (3 883)
  • Do týdne
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Do týdne
Cena
656 Kč

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Enbook.cz
Hodnocení
54% (57)
  • Do týdne
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
Do týdne
Cena
544 Kč
Allegro.cz
Hodnocení
91% (51 224)
  • Skladem
  • Doprava zdarma
  • Doprava zdarma
Skladem
Cena
646 Kč
Antikvariát Avion
Hodnocení
99% (3 883)
  • Do týdne
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Do týdne
Cena
656 Kč
Knihy Kanzelsberger
Hodnocení
90% (982)
  • Skladem
  • Doprava od 85 Kč
  • Osobní odběr zdarma (17)
  • Doprava od 85 Kč
  • Osobní odběr zdarma (17)
Skladem
Cena
706 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Dražší než obvykle
Nejnižší cena za 30 dní
490 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
13. 12. 202514. 12. 202516. 12. 202517. 12. 2025470 Kč535 Kč600 Kč665 Kč720 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Zpracování masa a domácí zabijačka - Jiří Altera,Libuše Alterová (2024, pevná)

Popis

Zpracování masa & Domácí zabijačkaAutor: Jiří Altera Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj připravených. Podrobně se věnuje i surovinám, zařízením a postupům používaným při zpracování masa (jatečnictví, bourání a vykosťování masa, používaným obalům) a jeho uchovávání (tepelné opracování, solení, uzení). Přínosný je podrobný tabulkový přehled nejrůznějších závad a jejich příčin, které mohou vznikat při porážení, opracování masa i přípravě masných výrobků. Důležitá kapitola se věnuje domácí zabijačce prasete a přípravě zabijačkových výrobků. Závěrečná část knihy přináší receptury a postupy přípravy různých druhů masných výrobků (jaternic, jelítek, tlačenek, játrových výrobků, párků,

Parametry

Základní údaje

VýrobceProfi Press
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
čeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Druh

Druh kuchařky
ostatní
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Rok vydání
2024
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo
978-80-88306-30-6
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
10. července 2025
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI