Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Recenze Zkvašeno - Zuzana Ouhrabková, Vladimír Sojka (2023, pevná)

Recenze Zkvašeno - Zuzana Ouhrabková, Vladimír Sojka (2023, pevná)

Nahlásit
Nahlásit chybu
Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. S touto knihou získáte představu o tom, co znamená živit člověka i jeho mikroby, jak si připravovat smysluplné a široce využitelné fermenty a sestavovat z nich plnohodnotné…
Porovnat ceny od 419 Kč

Recenze 89%

Hodnocení: 89%
15 recenzí
5
8x
4
6x
3
1x
2
0x
1
0x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

MARTIN4. března 2024
Hodnocení: 80%

Docela čitelný přehled tématiky včetně návodů

Asi ani nejsou

Nahlásit
Nahlásit recenzi
juklikj27. ledna 2024
Hodnocení: 80%

popsána metoda konzervace kvašením

Nahlásit
Nahlásit recenzi
pepasindl15. ledna 2024
Hodnocení: 100%

moc jsem se přiučil jak to mam spravně dělat. diiiik za poučnou knihu

Nahlásit
Nahlásit recenzi
marievacovska26. prosince 2023
Hodnocení: 80%

Výběr receptů a postupů při zpracování

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel3. září 2023
Hodnocení: 100%

Zajímavé návody na kvašení.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel10. srpna 2023
Hodnocení: 60%

Přínosný obsah...

Popravdě mě docela překvapilo, když jsem rozbalil tuto knihu, která má v názvu v závorce poznámku "pevná", a zjistil jsem že vazba knihy je ve skutečnosti měkká. No na obsah to sice vliv nemá, ale...

viz výše

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel13. července 2023
Hodnocení: 100%

sám si kvasím, tak mě zajímá, jak to dělají jinde...

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI