Rok vydání 2023, počet stran 312, čeština, pevná / vázaná, domácí kuchařkyMáte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí.
Informace o Zkvašeno - Zuzana Ouhrabková, Vladimír Sojka (2023, pevná)
Popis
Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí.
S touto knihou získáte představu o tom, co znamená živit člověka i jeho mikroby, jak si připravovat smysluplné a široce využitelné fermenty a sestavovat z nich plnohodnotné pokrmy. Cílem každého receptu pak je, aby jídlo hotové do pár minut, bylo chuťově bohaté, plné textur a vůní.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 89%
Hodnocení: 89%
15 recenzí
5
8x
4
6x
3
1x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
MARTIN4. března 2024
Hodnocení: 80%
Docela čitelný přehled tématiky včetně návodů
Asi ani nejsou
Nahlásit
Nahlásit recenzi
juklikj27. ledna 2024
Hodnocení: 80%
popsána metoda konzervace kvašením
Nahlásit
Nahlásit recenzi
pepasindl15. ledna 2024
Hodnocení: 100%
moc jsem se přiučil jak to mam spravně dělat. diiiik za poučnou knihu
Nahlásit
Nahlásit recenzi
marievacovska26. prosince 2023
Hodnocení: 80%
Výběr receptů a postupů při zpracování
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel3. září 2023
Hodnocení: 100%
Zajímavé návody na kvašení.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel10. srpna 2023
Hodnocení: 60%
Přínosný obsah...
Popravdě mě docela překvapilo, když jsem rozbalil tuto knihu, která má v názvu v závorce poznámku "pevná", a zjistil jsem že vazba knihy je ve skutečnosti měkká. No na obsah to sice vliv nemá, ale...
viz výše
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel13. července 2023
Hodnocení: 100%
sám si kvasím, tak mě zajímá, jak to dělají jinde...