Kuchařský, materiál čepele ocel, materiál rukojeti nerez, délka ostří 20 cmKuchařský nůž je v kuchyni nejdůležitějším nástrojem. Široká, zakřivená čepel je ideální na krájení, plátkování, sekání či krájení na kostky všech druhů potravin.
Kuchařský nůž je v kuchyni nejdůležitějším nástrojem. Široká, zakřivená čepel je ideální na krájení, plátkování, sekání či krájení na kostky všech druhů potravin. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a užší čepel snižují hmotnost nože. Snížená hmotnost zajišťuje precizní krájení a snižuje únavu při krájení, zatímco speciální tvar hlavy umožňuje použití a ostření čepele po celé její délce. Nůž je kovaný z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli (X50 Cr MoV 15). Vybaven je ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi odolnými nýty.