Japonský, materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast, délka ostří 17 cmProfesionální kuchařský nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny.
Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se třemi nýty pro pevné spojení nože jako celku.
Profesionální kuchařský nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny.
Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se třemi nýty pro pevné spojení nože jako celku.
Nůž má klasickou ergonomickou rukojeť pro jistý úchop nože. Díky technologii broušení Precision Edge Technology má nůž výjimečně dlouhou životnost ostří.