Materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast, délka ostří 20 cm, počet kusů v sadě 1 ksKuchařský nůž Classic Ikon 20 cm - Wüsthof Solingen, víceúčelový nůž k řezání a sekání bylinek a také k řezání masa, zeleniny a ryb (uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří).
Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality: jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti.
Kuchařský nůž Classic Ikon 20 cm - Wüsthof Solingen, víceúčelový nůž k řezání a sekání bylinek a také k řezání masa, zeleniny a ryb (uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří).
Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality: jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti. Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella.
Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce. Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen.