Japonský, materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast, délka ostří 17 cmNový vzhled čínské čepele: Kvalita Wüsthof pro Chai Dao. Mírné zakřivení čepele činí Chai Dao ideálním pro řezání, krájení a krájení na kostky.
Nový vzhled čínské čepele: Kvalita Wüsthof pro Chai Dao. Mírné zakřivení čepele činí Chai Dao ideálním pro řezání, krájení a krájení na kostky. Dokonalé vyvážení nože spolu s inovativním designem čepele a rukojeti vám umožní pohodlnou práci a snadné krájení všech potravin. Dutý výbrus na čepeli vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože. Krájení zeleniny či bylinek na tenké plátky a nudličky v asijské kuchyni, stejně jako sekání cibule a porcování masa i drůbeže ve středoevropské kuchyni, tak není pro tento nůž žádný problém. Sekání kostí je jediná věc, na kterou by měl být použit klasický sekáček.
Kovaný z jednoho kusu speciálně tvrzené vysokouhlíkové oceli pro vynikající pevnost. Trojitě nýtovaná, plně kovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického materiálu. Dlouhodobá extrémní ostrost díky PEtec - nejmodernější technologii broušení. Jakmile kuchařský nůž Chai Dao uchopíte do ruky, stane se z něj pravděpodobně váš nejpoužívanější nástroj.