Délka ostří 17 cmJaponský kuchařský nůž Santoku je víceúčelový nůž asijské kuchyně k řezání ryb, masa a zeleniny s výbrusy po stranách čepele, které zabraňují lepení krájených potravin na ostří nože.
Širší tvar čepele, zakřivený tvar záštity, kónický tvar rukojeti (vyrobené z přírodních vláken a pryskyřice) a excelentní vyvážení dělají z nožů řady Epicure luxusní pomocníky pro amatéry i profesionální kuchaře.
Japonský kuchařský nůž Santoku je víceúčelový nůž asijské kuchyně k řezání ryb, masa a zeleniny s výbrusy po stranách čepele, které zabraňují lepení krájených potravin na ostří nože.
Širší tvar čepele, zakřivený tvar záštity, kónický tvar rukojeti (vyrobené z přírodních vláken a pryskyřice) a excelentní vyvážení dělají z nožů řady Epicure luxusní pomocníky pro amatéry i profesionální kuchaře.