Recenze Walmark Marťánci Proimun 150 ml

Doplněk stravy Marťánci PROimun ve formě sirupu obsahuje výtažky z černého bezu a šípků, navíc doplněné o vitamin C a betaglukany. Výtažek z květů bezu černého podporuje funkci horních a dolních cest dýchacích (např. při kašli), přirozenou funkci imunitního systému a má antioxidační účinky. Výtažek ze šípků přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu, podporuje zdraví dýchacích cest a má…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Marťánci Proimun jsou podle recenzí dobře přijímaným doplňkem pro děti, s pozitivními zkušenostmi v období viróz. Většina rodičů oceňuje snadné podávání a vyhovující složení, i když někteří zmiňují, že chuť může být pro některé děti nepříjemná.

• Dobře přijímaný dětmi
  • Snadno se podává v čaji nebo samostatně
  • Pozitivní zkušenosti s užíváním v období viróz
  • Obsahuje odměrku pro přesné dávkování
  • Vyhovující složení
  • Pro některé děti nepříjemná chuť

Zuzik28. února 2025

už jsme měli minule - vyhovuje mi složení, chuťově také poměrně dobrý

Registrovaný uživatel13. února 2024

Naprosto otřesná chuť

Možná ze funguje, ale chuťově je to doslova odporné. Obe deti to vyplyvaly. I kdyz jsem dala do caje, tak se nedal vypit. Letelo to do kose. Uz nikdy vic.

lucie.kymlova21. prosince 2023

Sirup s přiloženou odměrkovou lžičkou Cucavé Marťánky syn vůbec nechce, ale sirup mu vnutím :-)

Nechci to zakřiknout, ale mám pocit, že funguje. Syn už měl několikrát náběh na nějakou nemoc a zatím jsme to pokaždé se sirupem zahnali.

Registrovaný uživatel21. srpna 2023

Dcera (2 roky) uziva kazde rano 1 malou lzicku. Pri vyskytu respiracnich onemocneni v okoli zvysim davku na 2 lzicky. Velmi ji chutna, chuťově je přiměřene sladky az sladkokysely.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

V období viróz super pomocník. Dcerka už není tolik nemocná.

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Zatím máme krátce tak nemůžu moc soudit ale jsem moc ráda že lze dát do čaje a malý nic nepozná jelikož mi každý sirup i léky hned vyvrací.

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Dceři chutná :-)

Registrovaný uživatel25. února 2022

Dávám dětem od roka a jsme minimálně nemocní.

Registrovaný uživatel17. ledna 2020

Používáme dlouhodobě a nemarodíme.