Osobní rozvoj Recenze Vyhořet může každý - Aleš Cibulka, Radkin Honzák, Agáta Pilátová (2019, pevná)

„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel. Téma po odborné stránce zpracovali MUDr.

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Vyhořet může každý... a ne že ne...opravdu každý! Což mohu potvrdit, neb jsem to zažila na vlastní kůži! Povídání pana doktora Honzáka pohladí po duši...ať už se řítíte do průšvihu, nebo se z něj zrovna hrabete. Povzbudí, poučí, vyloudí úsměv, přivede člověka k přemýšlení o životě... A hlavně víte, že "v tom nejste sami" (cizí neštěstí "potěší") a že už se nemusíte stydět o tomto fenoménu nahlas hovořit!

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Darovala jsem ji dceři, která měla stejný problém. Byla spokojená.

monikasmith12. října 2020

Konečně už vím o čem ten syndrom vyhoření je a jak se projevuje na zdraví člověka. Kdy a jak nám tělo dává vědět, že něco není v pořádku a že se k tomu blížíme.

V dnešní uspěchané době trefná kniha.

Registrovaný uživatel28. ledna 2020

Velmi zajímavé a překvapivé čtení. Doporučuji každému, kdo má pocit vyčerpání. Dřív, než nastane malér.

Registrovaný uživatel31. prosince 2019

Velmi potřebná kniha pro informovanost lidí o daném problému. Škoda, že se nám nedostala do ruky dříve, hodně věcí mohlo dopadnout jinak.