Rok vydání 2017, počet stran 192, čeština, pevná / vázanáPoradíme, zda použít mléko nebo jak si snadno připravit mléka rostlinná (např. ovesné, mandlové, kokosové, rýžové), čím si kaši zdravěji osladit (všechny zdravější alternativy cukru – sirupy, panela, obilné slady, melasa…) a jak vhodně okořenit.
Poradíme, zda použít mléko nebo jak si snadno připravit mléka rostlinná (např. ovesné, mandlové, kokosové, rýžové), čím si kaši zdravěji osladit (všechny zdravější alternativy cukru – sirupy, panela, obilné slady, melasa…) a jak vhodně okořenit.
Představíme vám zdravé tuky a oleje, oříšky, semínka a dalších suroviny, co se do a na kaše vejdou. Autorka vyladila 40 receptů na kaše sladké i slané, které vydatně zasytí a prozáří vaši rodinnou snídani s dětmi, oběd v kanceláři či večeři s přáteli. Jednotliv