Filetovací, materiál čepele ocel, délka ostří 16 cmVictorinox filetovací nůž na ryby 5.3703.16. K porcování různých druhů ryb je vhodný velmi pružný filetovací nůž Victorinox, který lze rovněž využívat jako speciální nůž k odstraňování rybí kůže.
Victorinox filetovací nůž na ryby 5.3703.16. K porcování různých druhů ryb je vhodný velmi pružný filetovací nůž Victorinox, který lze rovněž využívat jako speciální nůž k odstraňování rybí kůže. Úzký nůž zcela přesně kopíruje rybí páteř. Netrpělivým kuchařům bychom však chtěli připomenout, že krájením páteře, a u některých druhů ryb i kůže, se všechny nože rychle otupí. Je zapotřebí, aby filetovací nůž byl co nejostřejší, aby jej bylo radost využívat a aby rybí plátky nepřipomínaly spíše šindelovou střechu. Délka čepele 16 cm.