Vykosťovací, materiál čepele ocel, materiál rukojeti nerez, délka ostří 12 cmVykošťovací nože se využívají k předběžnému zpracování masa. Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel než např.
Informace o Victorinox Fibrox 5.6403.12 vykošťovací nůž 12 cm
Popis
Vykošťovací nože se využívají k předběžnému zpracování masa. Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel než např. při filetování nebo u kuchařských nožů. Vzhledem k tomu má tento nůž pevnější čepel a lépe se s ním manipuluje.
Vykošťovací kuchyňský nůž s 12 cm dlouhou, úzkou a v zadní části zakřivenou čepelí a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu (TPE). Nože Fibrox odolají teplotám do 110°C a lze je umývat v myčce.