Moc dobrý kolagen.

VENIRA Kolagenový drink je podle recenzí účinný v podpoře zdraví pleti, vlasů a nehtů. Uživatelé oceňují jeho chuť, praktické balení a rychlý efekt. Někteří zmiňují počáteční obtíže s chutí, ale většina si na ni zvykne. Produkt se jeví jako kvalitní a funkční doplněk stravy.
Moc dobrý kolagen.
kvalita, chuť, funkčnost
Zátím mám krátce
praktické balení - jeden sáček na jeden den. Při míchání s vodou tvoří příjemnou pěnu, která chutná moc dobře. Chuť je opravdu osvěžující. Kolagen piju cca půl roku vkuse, pleť mi přijde pevnější a trochu se zredukovaly vrásky.
Žena je krásná , pleť a vlasy má zdravé a tím pádem je spokojená a já tedy také.
Není nikdy dost
super že můžeš vyzkoušet víc příchutí .. za mě meloun a lesní ovoce jsou top
Pouzivam pravidelně druhý měsíc a velká spokojenost, kszde rano me nabije energii
Produkt používá dcera. Je velmi spokojená. Zlepšuje její velmi velké problémy.
Výbor chuť různé příchutě
Stejný hodnocení jako u čistě jahodového drinku. Všechny příchutě jsou jemné a voní po vanilce.
rychlý doplněk kolagenu
občas jsem cítila hovězí
výborná chuť, zlepšení pleti, vlasů i nehtů
Všechny 3 příchutí jsou velmi dobré
Chuť super
Funguje .
Užívám spolu s gumovymi medvidky pro vlasy,nehty a pleť a již po měsíci jdou vidět výsledky. Pleť je vypnuta, vypadá zdrave. Začaly se mi hojit jizvy po akné. Akné téměř zmizelo. Za mě naprostá spokojenost! Děkuji a doporučuji!!!
Chvilku mi trvalo než jsem si zvykla na prichute kolagenu, ale to je můj problém, nikoliv Veniry.
Super produkt, vidím změny v pevnosti nehtů, růstu vlasů, viditelné zlepšení pleti
Super, velká spokojenost, určitě objednám zase, velice doporučuji