Rok vydání 2021, počet stran 128, čeština, brožovaná, pečení a moučníkyKniha obsahuje 57 vyladěných receptů na bezlepkové sladké pečení včetně kváskování.
Recepty v této kuchařce jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot, jsou vyladěné a pravidelně používané a jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci.
Informace o Tradiční sladké pečení: Bezlepkově: 3. díl - Vladěna Halatová (2021, brožovaná)
Popis
Kniha obsahuje 57 vyladěných receptů na bezlepkové sladké pečení včetně kváskování.
Recepty v této kuchařce jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot, jsou vyladěné a pravidelně používané a jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci. Vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi. Pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mrazáku zachová svoji chuť i konzistenci.
Kniha má obsah i s fotkami receptů umožňující rychlý výběr očima dle aktuální chuti.