Rok vydání 2007, počet stran 352, čeština, pevná / vázanáPo dlouhé době vychází zásadní kuchařské dílo věnující se ryze české kuchyni. Čím dál větší platnost má tvrzení, že vaření je součástí kultury.
Informace o Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor, Kristina Žantovská
Popis
Po dlouhé době vychází zásadní kuchařské dílo věnující se ryze české kuchyni. Čím dál větší platnost má tvrzení, že vaření je součástí kultury. Promítá se do něj tradice, způsob života společnosti, geografické podmínky. Proto tato mimořádná kuchařská kniha je zároveň mnohem víc, než jen kuchařka. Ve spolupráci s Umělecko průmyslovým muzeem Vám v ní představíme řadu předmětů, které sloužily ke stolování našich předků. Četné historické poznámky a zajímavosti Vás poučí o původu jídel, někdy pobaví, jindy zabrousí k české historii. Počet stran 352.