Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
The River Cottage Meat Book - Hugh Fearnley-Whittingstall (EN)

The River Cottage Meat Book - Hugh Fearnley-Whittingstall (EN)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2004, počet stran 544, angličtina, pevná / vázaná"This book aims to help you find good meat, understand it better, cook it with greater confidence, and eat it with much pleasure. "It first of all covers the basics - everything you'll need to know about choosing the very best raw materials, understanding the different cuts and the cooking techniques associated with each of them.

Doporučené nabídky

MEGAKNIHY.cz
Hodnocení
86% (249 471)
  • Do týdne
  • Doprava od 148 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (10)
  • Doprava od 148 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (10)
Do týdne
Cena
Nejlevnější
920 Kč

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
MEGAKNIHY.cz
Hodnocení
86% (249 471)
  • Do týdne
  • Doprava od 148 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (10)
  • Doprava od 148 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (10)
Do týdne
Cena
920 Kč
Libristo.cz
Hodnocení
69% (35)
  • Neznámá dostupnost
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Neznámá dostupnost
Cena
974 Kč
Bookshop.cz
Hodnocení
83% (746)
  • Do týdne
  • Doprava od 79 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
  • Doprava od 79 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
Do týdne
Cena
1 000 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
916 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
-5 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
10. 11. 202520. 11. 202530. 11. 202509. 12. 2025900 Kč950 Kč1 000 Kč1 050 Kč1 100 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o The River Cottage Meat Book - Hugh Fearnley-Whittingstall (EN)

Popis

"This book aims to help you find good meat, understand it better, cook it with greater confidence, and eat it with much pleasure. "It first of all covers the basics - everything you'll need to know about choosing the very best raw materials, understanding the different cuts and the cooking techniques associated with each of them. I've then given what I hope are foolproof recipes for 150 meat classics from both British and foreign food cultures - shepherds pie, steak and kidney pie, roast pork with perfect crackling, glazed baked ham, Irish stew, roast grouse with all the trimmings, toad in the hole, oxtail stew; plus definitive, authentic versions of pot au feu, cassoulet, choucroute, steak tartare, coq au vin, bolito misto, pasticcio, jerked pork, feijoida, cozido, curried goat, satay and chilli con carne. "I would like this book to be your first stop on the shelf whether you seek either inspired recipes or technical guidance on any aspect of meat cookery" - Hugh Fearnley-Whittingstall.

Parametry

Základní údaje

VýrobceHodder & Stoughton
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
544
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2004
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
19. prosince 2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Hodder & Stoughton

Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI