Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
The Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes - James Briscione, Brooke Parkhurst [EN] (2018)

The Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes - James Briscione, Brooke Parkhurst [EN] (2018)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2018, počet stran 320, angličtina, pevná / vázanáA revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef´s groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world´s top culinary schools, James Briscione thought he knew how to mix and match ingredients.

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Neznámá dostupnost
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Neznámá dostupnost
Cena
648 Kč
Libristo.cz
Hodnocení
69% (35)
  • Neznámá dostupnost
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Neznámá dostupnost
Cena
648 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
620 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
+28 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
11. 11. 202521. 11. 202501. 12. 202510. 12. 2025610 Kč640 Kč670 Kč700 Kč720 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o The Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes - James Briscione, Brooke Parkhurst [EN] (2018)

Popis

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef´s groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world´s top culinary schools, James Briscione thought he knew how to mix and match ingredients. Then he met IBM Watson. Working with the supercomputer to turn big data into delicious recipes, Briscione realized that he (like most chefs) knew next to nothing about why different foods taste good together. That epiphany launched him on a quest to understand the molecular basis of flavor—and it led, in time, to The Flavor Matrix. A groundbreaking ingredient-pairing guide, The Flavor Matrix shows how science can unlock unheard-of possibilities for combining foods into astonishingly inventive dishes. Briscione distills chemical analyses of different ingredients into easy-to-use infographics, and presents mind-blowing recipes that he´s created with them. The result of intensive research and incredible creativity in the kitchen, The Flavor Matrix is a must-have for home cooks and professional chefs alike: the only flavor-pairing manual anyone will ever need.

Parametry

Základní údaje

VýrobceNakladatelství Slovart
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
320
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2018
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo
9780544809963
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
14. února 2019
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Nakladatelství Slovart

Více z kategorie
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI