Čeština, počet stran 86, rok vydání 2007, brožovanáPětidílný komplet učebnic určený pro SOU obor kuchař kuchařka i obor kuchař číšník a pro hotelové školy První díl objasňuje zásady správné výživy uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby na uchování potravin a pokrmů požadavky na bezpečnost práce Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy Třetí díl se…
Informace o Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana (2008, brožovaná)
Popis
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU obor kuchař kuchařka i obor kuchař číšník a pro hotelové školy První díl objasňuje zásady správné výživy uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby na uchování potravin a pokrmů požadavky na bezpečnost práce Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího telecího vepřového skopového a králičího masa z vnitřností a z masa mletého Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže ryb a zvěřiny Pátý díl je věnován studené kuchyni Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR