Recenze Stravou proti zánětu - David Frej

Ve chvíli, kdy nás imunitní systém začne chránit proti toxinům a škodlivým látkám ve stravě, vodě nebo ovzduší, spustí se v našem těle zánět. Jako přirozený biologický proces reaguje na vnější podněty proto, abychom zůstali zdraví. Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Jak autor popsal ve své knize Zánět - skrytý zabiják, zvyšuje kaloricky bohatá, na živiny…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Stravou proti zánětu přináší srozumitelné a přehledné informace o správné stravě a obsahuje chutné recepty. Pro některé čtenáře však může být obtížné recepty realizovat kvůli časové náročnosti a dostupnosti surovin. Kniha má i drobné chyby v textu, které mohou ztížit pochopení obsahu.

• Srozumitelné a přehledné zpracování
  • Chutné a nápadité recepty
  • Obsahuje relevantní informace o správné stravě
  • Pomáhá při zlepšování zdravotního stavu
  • Recepty jsou pro praktický život nereálné a časově náročné
  • Obtížné shánění některých surovin
  • V textu se objevují chyby a nepřesnosti
  • Pro plné pochopení problému je třeba dalších knih

Registrovaný uživatel27. dubna 2023

Moderní kniha alternativní medicíny k vyléčení těla.

Aby člověk správně chápal problém je třeba zakoupit více knih od mudr.Freje.

Martin G11. června 2022

Nejspíš je v knize spoustu relevantních informaci ale přijde mi že jsou seřazené tak nějak matoucne

Dilentanska práce kdy na straně 25 jsou mezi ROSTLINNÝMI potravinami s nejnižším glykemickym indexem uvedeny ANČOVIČKY... nejspíš autor myslel Artyčoky...

Tento počin mi přijde jako nastavovana kaše jiné knihy za účelem snadného výdělku

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Jelikož mě zajímá výživa, potraviny, tak mě kniha zaujala.

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Knihu jsem si vybrala jako "návod" pro správné stravování - kvůli zlepšení svého zdravotního stavu. Kniha se mi líbí a je srozumitelně napsaná.

marta.zavadilova23. června 2020

Recepty pro praktický život nereálné, už jen sehnat některé suroviny není jednoduché. Příprava receptů by zabrala spoustu času.

Registrovaný uživatel2. dubna 2020

Prehledne, srozumitelne, napadite recepty

Registrovaný uživatel25. května 2019

Úžasné a chutné recepty, dozvěděla jsem se spoustu nových věcí o správné stravě. Mě naprosto vyhovuje, velká spokojenost

Doporučuji, tato strava skutečně pomáhá