Česká, rok vydání 2018, počet stran 112, čeština, pevná / vázanáVíce dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor. Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky.
Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor. Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 93%
Hodnocení: 93%
3 recenze
5
2x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
jtvrdkova22. ledna 2024
Hodnocení: 80%
Spousta zajímavých receptů z leckdy pro nás vzácných či méně známých surovin, proložených zajímavým povídáním.
Zajímavá knížka, určitě se k ní budu ráda vracet
PS: Velkou radost mi udělala v knize vložená kartička
s poděkováním za nákup a s přáním “krásných cest”
od Moniky