Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Smoke and Pickles - Edward Lee (EN)

Smoke and Pickles - Edward Lee (EN)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2013, počet stran 304, angličtina, pevná / vázanáChef Edward Lee's story and his food could only happen in America. Raised in Brooklyn by a family of Korean immigrants, he eventually settled down in his adopted town of Louisville, Kentucky, where he owns the acclaimed restaurant 610 Magnolia.

Doporučené nabídky

Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Týden a více
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
Nízká cena
623 Kč

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Enbook.cz
Hodnocení
54% (57)
  • Týden a více
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
604 Kč
Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Týden a více
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
623 Kč
Libristo.cz
Hodnocení
69% (35)
  • Týden a více
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
623 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
570 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
+34 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
15. 11. 202525. 11. 202505. 12. 202514. 12. 2025560 Kč580 Kč600 Kč620 Kč630 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Smoke and Pickles - Edward Lee (EN)

Popis

Chef Edward Lee's story and his food could only happen in America. Raised in Brooklyn by a family of Korean immigrants, he eventually settled down in his adopted town of Louisville, Kentucky, where he owns the acclaimed restaurant 610 Magnolia. A multiple James Beard Award nominee for his unique patchwork cuisine, Edward creates recipes - filled with pickling, fermenting, frying, curing, and smoking - that reflect the overlapping flavours and techniques that led this Korean-American boy to feel right at home in the South. Dishes like Chicken-fried Pork Steak with Ramen Crust and Buttermilk Pepper Gravy; Collards and Kimchi; Braised Beef Kalbi with Soft Grits and Scallions; and Miso-Smothered Chicken all share a place on his table. Born with the storytelling gene of a true Southerner, Lee fills his debut cookbook with tales of the restaurant world, New York City, Kentucky, and his time competing on Top Chef, plus more than 130 exceptional recipes for food with Korean roots and Southern soul.

Parametry

Základní údaje

KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
304
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2013
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
13. prosince 2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI