Materiál čepele ocel, materiál rukojeti dřevo, délka ostří 15 cmNože Samura Kaiju jsou kvalitní kuchyňské nože, které nabízejí klasické tvary, rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic) a čepele z japonské nerezové oceli AUS-8. Povrchová úprava čepele hammered steel působí velmi poutavě a zajišťuje plynulé krájení, aniž by se krájené jídlo lepilo na nůž.
Nože Samura Kaiju jsou kvalitní kuchyňské nože, které nabízejí klasické tvary, rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic) a čepele z japonské nerezové oceli AUS-8. Povrchová úprava čepele hammered steel působí velmi poutavě a zajišťuje plynulé krájení, aniž by se krájené jídlo lepilo na nůž. Rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic). Tento materiál spojuje výhody dřeva a kompozitu, je odolný vůči vlhkosti a "teplý" na dotek. Čepel z jednoho kusu japonské nerezové oceli AUS-8 s hladkým ostřím je dlouhá 15 cm. Povrchová úprava čepele typu hammered steel. Využití: univerzální kuchyňský nůž, ideální pro práci s menšími kusy masa, špikování nebo plátkování. Údržba: Doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.