Káva Recenze Salvia Paradise Columbia Supremo zrnková

Recenze Salvia Paradise Columbia Supremo zrnková

100% ARABICA Columbia Supremo je káva latinskoamerického původu. Tato káva ukrývá jemný podtext karamelu, který se pomalu doznívá ještě několik okamžiků po vypití šálku. Typicky zajímavá struktura chuti po vlašských ořeších a smetaně jen podtrhuje plné tělo kávy. Salvia Paradise® Vám přináší tuto kávu středně upraženou, vhodnou pro přípravu espressa.

samjepes2. července 2025

luxusní káva s chutí čokolády

nejlepší káva co znám

Varianta 1 kg
vlastimil.zhor23. března 2024

Kvalitní káva za příznivou cenu

Registrovaný uživatel23. května 2022

Chuť

Každý bude mít jiné preference co se týče chuti, je tudíž velmi obtížné chválit nebo odsuzovat zboží u kterého je sice kvalita bezvadná ale záleží na osobní preferenci chuti. To co může někomu připadat jako plná výrazná chuť může jiný považovat za katastrofu. Mě osobně tedy tato káva chutná nejvíc z běžného sortimentu.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Výborná káva

Registrovaný uživatel2. června 2021

Kávu jsem si vybral naprostou náhodou jako jednu z mnoha ostatních. Zdaleka nejvíc mi vyhovuje její chuť. Až na výjimečné případy jinou kávu již nepoužívám.

Na žádné zápory jsem nenarazil.

Pro mne jednoznačně nej zrnková káva a to i v poměru kvality ceny a chuti.

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Výborná chuť