Recenze SALUS Haus Floradix Magnesium 250 ml

Floradix Magnesium je přípravek z přírodních surovin k doplnění hořčíku, který přispívá k normální funkci svalů a pomáhá udržovat normální činnost nervového systému a psychických funkcí. Přípravek je vhodný pro sportovce, děti v období intenzivního růstu, ženy (především těhotné a kojící) a lidi s větší fyzickou či psychickou zátěží či stresem. Floradix Magnesium je dobře vstřebatelný díky…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

SALUS Haus Floradix Magnesium je podle recenzí účinný doplněk s přírodním složením, který většina uživatelů dobře snáší a oceňuje jeho chuť. Funguje při úpravě hladiny hořčíku a nezpůsobuje trávicí potíže, i když někteří zmiňují trpkou chuť. Pro ty, kteří preferují tekutou formu a jsou ochotni investovat, je tento produkt vhodnou volbou.

• Příjemná chuť
  • Dobrá snášenlivost trávicím systémem
  • Účinné při úpravě hladiny hořčíku
  • Přírodní složení bez cukru
  • Jednoduché dávkování
  • Trpká chuť pro některé uživatele
  • Vyšší cena

ivaprouz20. června 2024

Syn užívá na křeče do nohou a přípravek opravdu funguje

Registrovaný uživatel28. února 2024

Chuť a jednoduché dávkování.

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

partner je s tím spokojen....já preferuji jiné formy magnesia

na mě má sirup trpkou chuť

Registrovaný uživatel15. září 2022

Funguje to

Registrovaný uživatel4. května 2022

Stejné jako u B-komplexu Zvyk Příjemné užívání Podle potřeby

Registrovaný uživatel15. března 2021

výborná chut

Registrovaný uživatel6. listopadu 2020

Dobra chut. Hlavne - opravdu se vstřebá a upraví vam hladinu hořčíku. Neboli z nej zaludek. Prirodni bez cukru.

Drazsi. Ale nelituji ani korunu.

Registrovaný uživatel5. října 2020

Upředňostňuji především bylinné výtažky a vyhovuje mi tekutá forma. Používám opakovaně asi 4-6x do roka spolu se Salus Floradix železem. Velmi dobře jej snáším.

doporučuji. Odebírám jej opakovaně podle ceny od stejného dodavatele s nímž jsem rovněž spokojená.