Rok vydání 2018, čeština, počet stran 304, brožovanáRevoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
Informace o Revoluce v opravdovém jídle: Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování - Jonno Proudfoot, Tim Noakes, Sally-Ann Creedová
Popis
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za pomoci jídla, které měli lidé jíst celou dobu. Tato kniha radikálním způsobem změní váš život. Jasně vám ukáže, jak jednoduše převzít kontrolu nejen nad svou váhou, ale i celkovým zdravím – prostřednictvím toho, co jíte. A můžete jíst maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo, ořechy... všechny potraviny, které jsou většinou diet zakázané nebo striktně omezené jako první.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 84%
Hodnocení: 84%
5 recenzí
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel18. ledna 2021
Hodnocení: 100%
Krásně vysvětlená historie a hlavně katastrofy ve stravování jako je pšenice, průmyslově upravené potraviny a přemíra sacharidů. Používám velmi často, čtvrtým rokem se podle ní stravuji (před vydáním podle webu a akademie Tima Noakse ).
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel17. července 2019
Hodnocení: 100%
Kniha splnila moje očekávání. Nabízí spoustu využitelných a praktických nápadů, rad a receptů. Doporučuji.