Osobní rozvoj Recenze Restart kreativity: Cvičebnice nápaditosti, ve které nemůžete udělat chybu - René Nekuda (2020, brožovaná)

Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit? Pochopitelně s touto knihou – cvičebnicí, která vám díky své interaktivnosti nabídne unikátní způsob, jak odhalit podoby svého jedinečného tvůrčího myšlení. Čeká na vás 111 osvědčených tvůrčích cvičení a cca 20 miliónů jejich variací.…

sefcik.ma4. února 2024

Kniha mi pomáhá získávat nové úhly pohledu na každodenní dění okolo sebe a všímat si detailů a souvislostí, kterých jsem si dosud nevšímal nebo sem je nepovažoval za důležité. Pomáhá mi rozvíjet kreativitu novými nápaditými cestami a pro mě nečekaně si mi to propisuje téměř okamžitě do každodenního života. Kniha je postavena smysluplně, úkoly jsou nenáročné a velmi zábavné, doplněné o příjemné ilustrace.

Žádné mě nenapadají.

Je to pecka! Nenudím se u toho ani minutu a těším se na každý další úkol. Víc takových knih!

Registrovaný uživatel4. října 2021

Skvělá kniha s kreativními i inspirativními cvičeními

Doporučuju

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

výborná kniha, jak znovu nastartovat tvořivost

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Knihu jsem si vybrala na základě doporučení. Dává spoustu podnětů k zamyšlení o životě jako celku, nejen o kreativitě.

U většiny "úkolů" mám pocit, že už jsem je někde četla, řešila, zpracovala...

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Kniha, která dokáže zapojit všechny mozkové závity (v pozitivním slova smyslu). Dokáže v lidech probudit myšlení "Out of the box"

Kniha je na jedno použití. (nakupující s tím musí počítat)

Skvělá kniha, která vás zabaví na spoustu dní.

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Nápadité