Osobní rozvoj Recenze Psychosomatická prvouka - Radkin Honzák

Recenze Psychosomatická prvouka - Radkin Honzák

Psychosomatická prvouka Radkina Honzáka je výsledkem jeho padesátiletého, a jak předesílá, většinou marného hledání pravdy o zdraví a nemoci. Psychosomatický pohled v jeho pojetí nepředstavuje však nějakou alternativní medicínu. Svými požadavky „brát v úvahu stejně vážně jako faktory biologické také velmi obtížně měřitelné faktory sociální a psychologické, eventuálně téměř neuchopitelné faktory…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Opravdovou recenzi knihy by měl psát autorův odpůrce, nebo aspoň někdo nezaujatý. Tuto podmínku nemohu splnit, protože mám Radkinův styl psaní rád, obdivuji jeho sečtělost a paměť, a z toho vyplývající šířku záběru. Psychosomatika jako co nejširší pohled na svět, ve kterém lidé stonají nebo se uzdravují, rodí se a umírají, vyžaduje vedle mnoha znalostí také velkou životní zkušenost. A to všechno Radkin Honzák má.

Více na
radmilasedlackova22. března 2025

Teprve čtu a vracím se k tomu, co mně zaujalo, ale potřebuji k "PROSTUDOVÁNÍ" delší čas ! Není to jen kniha, kterou přečtu na rychlost, ale nutí k zamyšlení !!!

Registrovaný uživatel10. září 2024

Mám zájem o psychosomatiku a velmi uznávám autora.

Místy pro laika příliš odborné.

Výborná kniha.

mjbvd131. března 2024

Odborně propracované, dobře formulované, čtivé.

Registrovaný uživatel13. září 2021

Velmi zajímavá kniha pro každého, kdo se zajímá o lidskou duši. Navíc je vše prezentováno srozumitelně i pro laiky.

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

ještě jsem ji nečetla, mám ji objednanou, vyjádřím se později. Výborná jko cvše co tento autor napsal.Ráda bych se s ním setkala

Výborná, pravdivá, každý sitam to svév eenajde všem doporučuji

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

Ještě jsem knihu nečetla, je to vánoční dárek.

Registrovaný uživatel5. května 2020

Do hodnocení jsem dala průměrný, ale jen proto, že mi vlastně moc nepřísluší ji hodnotit. Je totiž hodně odborná, spíše tedy určená pro lékaře příp. studenty medicíny. Pro laika hodně složitá.

Registrovaný uživatel8. dubna 2018

Zajímavá kniha, ale spíše pro odborníky.

Za přečtení stojí.