Hlavní obsah stránky
Provence: Škola provensálské kuchyně: Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová (2021, pevná)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Francouzská, rok vydání 2021, počet stran 352, čeština, pevná / vázanáJen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Slovart Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 352 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2021 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchyně | francouzská Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchařky | domácí kuchařky Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-276-0334-3 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení
Kuchařky a nápoje Nakladatelství Slovart
Všechny kuchařky a nápoje Nakladatelství SlovartMohlo by vás zajímat