Osobní rozvoj Recenze Probuďte své božství - Joe Dispenza (2020, pevná)

Recenze Probuďte své božství - Joe Dispenza (2020, pevná)

Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí. Vytvořit si novou budoucnost a transformovat svou biologickou podstatu tak, abyste se zcela uzdravili. To vše nabízí Joe Dispenza v této (r)evoluční knize Jejím jádrem je poznání a soubor nástrojů, které…

andy.drobny20. ledna 2025

Skvelá kniha vysvetlená aj vedecky

Registrovaný uživatel21. března 2024

dokonale srozumitelná kniha, postup několika meditací

hudeczkovah24. prosince 2023

Téma mě zajímá, kniha je napsaná velmi čtivě, knihu a její rady k meditaci používám denně.

Registrovaný uživatel4. prosince 2022

Kniha mne zaujala, protože se věnuji aktivně meditaci a líbí se mi vědecké vysvětlení vnitřních procesů a reakcí, ke kterým během vnitřní práce dochází. Kniha je přiměřeně odborná, vše podrobně a srozumitelně vysvětleno. Skvělé, že má hodně stran, šetřím si ji a čtu jen po kouscích :-)…aby mi déle vydržela. Knížku doporučuji :-)

Registrovaný uživatel19. října 2021

joe zase nezklamal

Registrovaný uživatel25. ledna 2021

Kniha je ÚŽASNÁ ,všem kdo chce pochopit a vědět víc o těle ,životu .....DOPORUČUJI . Dr. Joe Dispenza je úžasný člověk, proto se jeho všechny knihy čtou jedním dechem :0)

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

úžasná inspirující kniha, poselství pro život pro ty kdo chtějí udělat životní změnu

jednoznačně doporučuji

Registrovaný uživatel10. září 2020

Velmi poučná a inspirativní kniha.