Recenze Pharma Nord Bioaktivní Vitamin D3 D Pearls 38 mcg 80 cps.

Bioaktivní Vitamin D3 D-Pearls obsahuje 38 mikrogramů vysoce vstřebatelného vitaminu D3 v jedné kapsli. Pomáhá udržovat správnou funkci imunitního systému a normální stav kostí a zubů.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Bioaktivní Vitamin D3 D Pearls je podle recenzí vysoce účinný doplněk stravy, který podporuje imunitní systém a má dobrou vstřebatelnost. Zákazníci oceňují jeho složení a doporučují jej pro pravidelné užívání, zejména v období s nižším slunečním svitem.

• Podporuje imunitní systém
  • Dobře se polyká
  • Vynikající vstřebatelnost do organismu
  • Pomáhá při budování vlastní imunity
  • Obsahuje potřebné množství účinné látky
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

JaC20. října 2025

Vynikající prostředek pro stabilizaci imunity. Obsah 38 mcg (1250 I.U.) je potřebný pro měsíce, kdy není tolik slunečního svitu (říjen- březen)

novak.hol21. září 2024

dobře se polyká,používám denně

eva.docekalova4817. ledna 2024

podporuje imunitu

Registrovaný uživatel3. března 2023

vynikající prostředek pro budování vlastní imunity

nemělo by chybět v žádné domácnosti, 1 tableta denně a mnoho závažnějších zdravotních problémů vůbec nenastane

Registrovaný uživatel27. září 2021

perfektní vstřebatelnost do organismu neuvěřitelným způsobem posiluje imunitu pomáhá i proti parodontóze

- naprosto nutný doplněk pro všechny, kteří netráví 12 hodin denně venku např. na poli, jako naši předkové před 100 lety - ani po delší kúře, kdy jsem bral 3 040 UI denně jsem se nedostal na optimální hladinu vitamínu D, což je 75 – 150 nmol/l - doporučuji každému nechat si změřit hladinu déčka, potom 3 měsíce brát preparát a posléze znovu změřit hladinu déčka, potom uzpůsobit dávkování...

Registrovaný uživatel12. září 2021

Nakoupil jsem tento produkt už po několikáté, pro své nejbližší a členy rodiny, známé, kamarády, přátele. Asi jeden z nejlepších výrobků na trhu v této kategorii. S klidným svědomím doporučuji pro ostatní, kterým termín "vlastní imunita" není cizím pojmem.

Registrovaný uživatel20. června 2021

Všude jsem se dozvídala o potřebě vitaminu D ke zvýšení imunity. Je v něm uvedeno množství účinné látky. Denně,podle návodu.