Materiál čepele ocel, materiál rukojeti dřevo, délka ostří 10 cmTento nůž s velmi malými vroubky vám pomůže nakrájet především měkké ovoce a zeleninu jako jsou například rajčata nebo kiwi ale také vejce uvařená natvrdo. Rukojeť z habrového dřeva je velmi podobná rukojeti bukové, s tím rozdílem, že habr je mnohem světlejší a nemá tak výrazný vzorek.
Tento nůž s velmi malými vroubky vám pomůže nakrájet především měkké ovoce a zeleninu jako jsou například rajčata nebo kiwi ale také vejce uvařená natvrdo. Rukojeť z habrového dřeva je velmi podobná rukojeti bukové, s tím rozdílem, že habr je mnohem světlejší a nemá tak výrazný vzorek.
Proto mohou barvy nožů být tak syté a odolné. 95% dřeva, ze kterého se vyrábějí rukojeti, pochází z udržitelně obhospodařovaných francouzských lesů. Nedochází k přílišnému kácení lesů a znečištění ovzduší při dlouhém transportu – tím vším je méně zatěžována příroda.