Recenze Nutrisslim Nature's Finest Hair Vitamins

Nutrisslim Hair Vitamins Drink Mix je komplex látek pro podporu kondice a vzhledu vlasů. Obsahuje kolagen, MSM, vitamín C a D-biotin. Doplněk je ve formě rozpustného nápoje s pomerančovou příchutí, dochucený je steviol-glykosidy a erythritolem. Účinek všech obsažených látek je synergní a souvisí se stavem vlasů, nehtů a kůže.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Produkt má rozporuplné hodnocení v oblasti účinků na vlasy – část uživatelů zaznamenala rychlý růst a zlepšení kvality, zatímco jiní uvádějí zvýšené padání. Většina recenzentů však potvrzuje pozitivní vliv na nehty a pleť. Chuť je opakovaně zmiňována jako nepříjemná, balení často nevydrží deklarovanou dobu. Doporučení závisí na individuální reakci organismu.

• Rychlý růst vlasů
  • Zlepšení kvality vlasů
  • Zastavení padání vlasů
  • Zlepšení kvality nehtů
  • Pozitivní vliv na pleť
  • Nepříjemná chuť
  • U některých uživatelů způsobuje padání vlasů
  • Nedostatečná výdrž balení
  • Vyšší cena

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

Používám s pauzami delší dobu,a doporučuji,vlásky přestanou padat a zhoustnou a a rychle rostou.Nehry také zesílí a také pleť je zářivější.

Registrovaný uživatel13. října 2022

Skutečně funguje, na vlasy i nehty. Kvalita, růst.

1 balení je uvedeno na 30 dní, nikdy mi na celý měsíc nevydrželo, spíš 3 týdny.

Celkově doporučuji, sice dražší produkt, ale funguje.

Registrovaný uživatel2. září 2022

Je to super.

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Lahodná chuť účinky ještě brzy hodnotit na doporučení dcery má hustší vlasy a kvalitní měla hodně řídké a zničené

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Naprosto perfektní

Úžasný vlasy vážně rychle rostou budu obednavat další již 3 balenu

Registrovaný uživatel28. srpna 2021

Rychlý růst vlasů

Jarmila kvasňakova19. července 2021

Ahoj te vsichny doporučovala bych tento výrobek každému sice se nada pít ale výsledky tam jdou vidět podle toho jak má žena organismu buď rostou rychlé vlasi a nebo pomálu co se týče těch vlasů tak když ho pořád budete pít pravidelně uvidíte že vám přestanou i vypadávát vlasi tak že za mě ano doporučuji všem

Chuťově je to hnusne

Diana Cernei8. července 2021

Bohuzel ale tento vyrobek opravdu odpovida sve cenne, chut vyrobku je odporna a hlavne po mesici me zacaly padat vlasy vice nez pred uzivanim tohoto "kolagenu". Za me doporucuji zpise vyzkouset kolagen Venira je sice o nejakou tu stovku drazsi ale vysledky stoji za to.

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Chuťově dobrý, myslím, že mi pomohl s kvalitou vlasů.

Doporučuji, určitě stojí za vyzkoušení!

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

Vlasy se mi po užívání začali "kuckat" Někdy nešly ani rozčesat A hlavně mi začaly padat více než je obvyklé Škoda peněz A chuť taky zrovna není vábná

Registrovaný uživatel13. září 2020

Vlasy se zlepšily, jsou pevnější a nejsou poškozené

Chuť je divná, spis nechutná

Koupím si produkt znova