Osobní rozvoj Recenze Nechat jít: Osvobození od minulosti a otevření se novým začátkům - David R. Hawkins (2024, brožovaná)

Ve snaze vyhnout se bolesti z negativních pocitů dělají lidé až zoufalé věci. Snaží se přicházející pocity potlačovat, popírat nebo naopak ventilovat. Cesta k vysvobození však vede skrze jejich rozpoznání, uznání, odevzdání a propuštění. „Nechat jít znamená být si vědom určitého pocitu, dovolit mu vyvstat, zůstat s ním a nechat jej probíhat, kterak se mu zachce, aniž bychom na něm chtěli…

terapiejezek12. března 2025

Znám všechny knihy tohoto autora ale myslím že tady je celkem stručně a jasně řečeno všem - mně už vlastně stačil jak ten titul...

Asi nejsou, já je nehledám

Jestli to někdo myslí tak svým životem vážně, tak tohle je TA kniha. A to píšu jako psychoterapeut

Tychtlovamichaela6. února 2025

Boží