Hlavní obsah stránky
Natural Jihlava Rýžový škrob bez lepku 400 g
Rýžový škrob má neutrální chuť i vůni, můžete ho používat samostatně nebo s jinými bezlepkovými moukami. Pečivo z něj je jemné, vláčné a vydrží déle než běžné pečivo.
Porovnání cen obchodů
Doporučené nabídky
Jak doporučené nabídky vybíráme?
Při doporučování nabídek zohledňujeme několik faktorů, aby byl pro vás nákup na Zboží.cz co nejpohodlnější. Doporučením pro vás hledáme vyvážený poměr kvality obchodu, ceny a dostupnosti.
Nabídky dle ceny
Informace o výrobku
Natural Jihlava

Popis
Rýžový škrob má neutrální chuť i vůni, můžete ho používat samostatně nebo s jinými bezlepkovými moukami. Pečivo z něj je jemné, vláčné a vydrží déle než běžné pečivo. Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.
Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování: příprava slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek a omáček, do placek, knedlíků, noků, obalování masa a ryb.
Parametry
Objem | 0,4 l |