Hlavní obsah stránky
Natural Jihlava Rice Mirin 250 ml

Produkt již není v prodeji

Natural Jihlava Rice Mirin 250 ml

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Sladké rýžové víno se používá především jako ochucovadlo při vaření. Někdy bývá nazýváno jako slazené saké, což v podstatě je. Mirin se však nikdy nepije samotný, používá se výhradně na vaření. Mirin je bílé až zlatavé víno.

Podobné výrobky

Všechny podobné

Ostatní přísady na vaření a pečení Natural Jihlava

Všechny ostatní přísady na vaření a pečení Natural Jihlava

Informace

Popis

Sladké rýžové víno se používá především jako ochucovadlo při vaření. Někdy bývá nazýváno jako slazené saké, což v podstatě je. Mirin se však nikdy nepije samotný, používá se výhradně na vaření. Mirin je bílé až zlatavé víno. Má nízký obsah alkoholu, obvykle 13 - 15 % a jemnou nasládlou chuť. Víno mirin se používá především v japonské a asijské kuchyni do omáček, jako příloha k suši, pod maso, ke grilovaným rybám nebo u ryb, kde chceme odstranit nepříjemné rybí aroma.

Parametry

VýrobceNatural Jihlava
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieOstatní přísady na vaření a pečení
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení