Hlavní obsah stránky
Produkt již není v prodeji
Natural Jihlava Rice Mirin 250 ml
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Sladké rýžové víno se používá především jako ochucovadlo při vaření. Někdy bývá nazýváno jako slazené saké, což v podstatě je. Mirin se však nikdy nepije samotný, používá se výhradně na vaření. Mirin je bílé až zlatavé víno.
Podobné výrobky
Všechny podobnéOstatní přísady na vaření a pečení Natural Jihlava
Všechny ostatní přísady na vaření a pečení Natural JihlavaInformace
Popis
Sladké rýžové víno se používá především jako ochucovadlo při vaření. Někdy bývá nazýváno jako slazené saké, což v podstatě je. Mirin se však nikdy nepije samotný, používá se výhradně na vaření. Mirin je bílé až zlatavé víno. Má nízký obsah alkoholu, obvykle 13 - 15 % a jemnou nasládlou chuť. Víno mirin se používá především v japonské a asijské kuchyni do omáček, jako příloha k suši, pod maso, ke grilovaným rybám nebo u ryb, kde chceme odstranit nepříjemné rybí aroma.
Parametry
Výrobce | Natural Jihlava Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Kategorie | Ostatní přísady na vaření a pečení Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení