Osobní rozvoj Recenze Moc versus síla - David R. Hawkins (2021, brožovaná)

Recenze Moc versus síla - David R. Hawkins (2021, brožovaná)

Představte si, že máte přístup k jednoduché odpovědi ano, nebo ne na jakoukoli otázku, kterou si přejete položit. Skutečně pravdivou odpověď na jakoukoli otázku. Člověk si myslí, že žije díky silám, které má pod kontrolou, ale ve skutečnosti je ovládán mocí z netušených zdrojů, mocí, nad níž nemá žádnou kontrolu. Během dvaceti let Hawkins dokázal analyzovat celé spektrum úrovní lidského vědomí…

Registrovaný uživatel5. září 2022

Skvělá kniha, která mě posunula v duchovním růstu--- velmi doporučuji !!! Čte se poměrně dlouho, protože je třeba se vracet k jednotlivým pasážím, ale je skvělá pro porozumnění životu :-)

Registrovaný uživatel27. června 2022

Velmi hluboká kniha, rozhodně jsem ji nečetl naposledy.

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Velice dobře a srozumitelně napsaná kniha.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Je jednou z knih, která nám může pomoci se nad sebou zamyslet a postrčit nás k dalšímu osobnímu růstu. Na tuto knihu navazuje Vzestup po úrovních vědomí od stejného autora, kde podrobně rozepisuje jednotlivé úrovně vědomí.

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

Nadčasová

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Naprosto skvělá kniha, ostatně jako všechny od D.R. Hawkinse. Doporučuji!