Jsme příjemci několik let tohoto přípravku

Mega Pro Dia Plus stabil - forte je podle recenzí užitečný doplněk stravy pro osoby s potížemi s hladinou cukru a trávením. Uživatelé si chválí jeho dlouhodobé účinky a složení. Někteří však upozorňují na nedostupnost v běžných lékárnách a u části uživatelů se účinek neprojevil.
Jsme příjemci několik let tohoto přípravku
je to doplněk stravy s piv. kvasnicemi a minerály
Znám už dlouho
ok snad to funguje
Naprostá spokojenost. Podle mě jako doplněk stravy funguje.
Užívám již dlouho.
zatím teprve užívám uvidíme časem
Udržuje mi hladinu cukru v normě,mám ji hraniční a ráda mlsám
Užívám dlouhodobě,jsem spokojena
používán s úspěchem již v minulosti
Udržuje příznivou hladinu cukru v těle
přispívá k udržení hladiny glukozy v krvi
Velmi kvalitní výrobek.
Užívám dlouhodobě. Pomohl mi zvládnout cukrovku II. typu!
Přijatelná cena
Zatím se účinek nedostavil
Tento produkt hodnotím velmi kladně. Doporučila mi ho pani doktorka v Mostě v lékárně v Kauflandu. Trpím na potíže s trávením a mám slabý diabetes. Od té doby, co užívám tento přípravek se potíže s trávení zklidnily , nechutenství zmizelo a pokud se nedopustím fatální dietní chyby (např.mastné a hodně česnekové bramboráky), tak je vše v pořádku.
Děkuji výrobcům tohoto přípravku. Jsem s ním moc spokojená a doporučila jsem jej již několika kamarádkám.
Škoda, že není již dostupný v běžných lékárnách a musím jej nakupovat přez internet.