Perfektní doplněk stravy. Používám opakovaně. Skvělý vliv na vlasy a nehty.

Produkt MedPharma Vlasy kůže nehty podle recenzí výrazně zlepšuje kvalitu a růst nehtů i vlasů a pomáhá při problémech s vysušenou kůží. Uživatelé oceňují jeho účinnost a cenovou dostupnost, i když někteří zmiňují obtíže s polykáním větších tablet a nepříjemnou vůni.
Perfektní doplněk stravy. Používám opakovaně. Skvělý vliv na vlasy a nehty.
Cenová dostupnost.
Užívám denně
Užívám ho pravidelně a zlepšení pozoruji zejména u nehtů. Přestaly se lámat a třepit.
Jsem velmi spokojená. Vlasy začaly růst a kvalita se velmi zlepšila. I na nehtech je to vidět. Vyzkoušela jsem už spoustu jiných přípravků, ale tento výrobek je bezkonkurenční. Viditelné zlepšení již po necelém měsíci.
Doporučuji všem, kdo mají problémy s vlasy a nehty.
Pomáhá, nehty mám viditelně lepší a zdravější. Používám denně+.
Mám problém s nehty, většinou jsou slabé a snadno se lámou.. Při užívání tablet Vlasy, kůže, nehty jsou mnohem pevnější a rychleji rostou.. Totéž platí u vlasů, které jsou hustší a také růst je viditelně lepší.. Přípravek " Vlasy, kůže nehty", rozhodně doporučuji všem ženám které mají podobné problémy... Užívám dvě tablety každé ráno, balení mám tudíž na jeden měsíc..
Renata.
Vyzkoušela jsem spoustu produktů a tadyten funguje. :)
Zatím krátká doba užívání
Po zhruba 3 týdnech užívání mi přestali vypadávat vlasy a teď krásně rostou spolu s nechtami. Kůži jsem měla po hubnutí vysušenou i tenhle problém zmizel.Je to pro mně nejůčinnější forma vitamínu v kapslích. Poradila mi je paní co je sama užívala.
Doplňuji recenzi po 1 roku užívaní. Vlasy mi přestali vypadávat a jsou kvalitnější. To samé nechty už se mi vůbec nelámou a neštěpí jsou pevnější.
Větší tableta při problémech s polykáním doporučuji přepůlit.
Používám necelý měsíc, a jediná změna, kterou jsem zatím zaregistrovala, že mi rychleji rostou nehty. U vlasů a pokožky zatím změny nevidím. Mám koupené ještě jedno balení, tak třeba po jeho dobrání ještě nějaké klady objevím.
odpuzující "vůně", příliš velké tobolky