Je výborný na žíly a cévy. Berema jej s manželem už asi 3-4 rok a jsme nadmíru spokojeni.

Cantalin micro je podle recenzí účinný doplněk výživy pro podporu žil a krevního oběhu, který pomáhá při potížích s varixy a hemoroidy. Uživatelé oceňují jeho dostupnost a absenci vedlejších účinků. Produkt se osvědčil i jako náhrada za dražší alternativy.
jako náhrada detralex 500 výborné
Pomáhá při hemoroidech, skvělý doplněk
Děkuji a všechno bylo perfektní.
Produkt užívám denně, funguje na moje varixy, mám s ním dobré zkušenosti.
Oceňuji Vaši profesialitu celého vyřizování, krátká doba dodání a bonus je i cena. Budu Vás nadále sledovat.
Srdečně zdravím,Klepaczová
Možná dobré, možná špatné - nebylo to pro mne.
Přípravek na podporu léčby varixů. Žádné vedlejší účinky. Užívám dlouhodobě.
Pomáhá opravdu
Užívám a bez problémů a tak snad dobrý. Zatím jsem spokojená.
Produkt je finančně dostupnější,při shodném složení s ostatními doplňky výživy.
Byla jsem tak zoufalá, že jsem vyměnila 3 zaměstnání po sobě, neboť jsem nemohla vydržet s nohama,v noci jsem nemohla bez prášku na bolest ani usnout od bolesti, nepomáhají ani zvýšené dávky magnesia prostě nic.Az jsem šla do lékárny, promluvila jsem s lekarnici ale hned jsem ji vyjmenovala všechno co mi nemá nabízet, že už to mám vyzkoušené. Nabídla mi Cantalin,že by mi to mělo pomoc. Po třech dnech užívání běhám v práci úplně bez problémů, nic mě nebolí a jsem schopna fungovat. Vyrobek pomohl i mému muži. Cítím se o dost lehčí a není problém vstát a jít. Za mě výborný pomocník při bolestech v nohou.
Všem doporučuji
Jsem s timto produktem spokojena.
cenově dostupný a stejné složení jako mnohem dražší.
Po doporučení své obvodní lékařky, užívám již léta, žádné potíže nemám. Proto mám za to, že je vše jak má být, lék mi pomáhá a nezatěžuje,. Doporučuji všem co mají potíže se žílami a krevním oběhem. Užívám denně dvě tablety ráno.