Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Meat - Pat LaFrieda (EN)

Meat - Pat LaFrieda (EN)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2014, počet stran 256, angličtina, pevná / vázanáIn Meat, Pat introduces you to cuts beyond chops and tenderloins-including inexpensive and unusual cuts-so you can venture outside your everyday selections. With detailed, step-by-step photos, he provides instruction in the best butchering skills for the home cook, such as needling, frenching, rolling, and tying.

Doporučené nabídky

Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Týden a více
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
Nízká cena
675 Kč

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Enbook.cz
Hodnocení
54% (57)
  • Týden a více
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
655 Kč
Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Týden a více
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
675 Kč
Libristo.cz
Hodnocení
69% (35)
  • Týden a více
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
675 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Dražší než obvykle
Nejnižší cena za 30 dní
553 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
+94 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
13. 11. 202523. 11. 202503. 12. 202512. 12. 2025540 Kč580 Kč620 Kč660 Kč690 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Meat - Pat LaFrieda (EN)

Popis

In Meat, Pat introduces you to cuts beyond chops and tenderloins-including inexpensive and unusual cuts-so you can venture outside your everyday selections. With detailed, step-by-step photos, he provides instruction in the best butchering skills for the home cook, such as needling, frenching, rolling, and tying. Through heart-warming reminiscences and personal memories, you'll learn of the history of the LaFrieda family's great American success story and how they created a business that's lasted over one hundred years, becoming a New York City landmark along the way. The city even named a street after them in the meatpacking district, Pat LaFrieda Lane. Dubbed by New York magazine as the King of Meat, Pat Jr. is the mastermind behind the celebrated burgers at many famous restaurants, and he has created over one hundred custom hamburger blends. Now, Pat will reveal to everyone how to create the perfect burger with his all-time favourite burger blend recipes. Bringing together three generations of experience and exuberant passion for good, satisfying food, this lavishly illustrated and beautifully designed book is sure to be a staple in countless home kitchens for years to come.

Parametry

Základní údaje

KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
256
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2014
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
19. prosince 2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI