Kastrol, materiál hrnce nerez, s poklicí, indukceKastrol z magnetické nerezové oceli z kolekce M'Cook světoznámé francouzské značky Mauviel se perfektně hodí při přípravě omáček, dušeného masa a soté. Také je možné využít tento hrnec při přípravě menšího objemu polévek.
Kastrol z magnetické nerezové oceli z kolekce M'Cook světoznámé francouzské značky Mauviel se perfektně hodí při přípravě omáček, dušeného masa a soté. Také je možné využít tento hrnec při přípravě menšího objemu polévek. Díky nerezovému silnému dnu se kastrol rychle a rovnoměrně rozpálí. Řada nádobí M’Cook od exkluzivního výrobce Mauviel 1830 vyrobené z 5 vrstev materiálu včetně magnetické nerezové oceli je nadčasová nejen svým designem, ale také díky vlastnostem rychlého a rovnoměrného rozložení tepla. Důmyslnou výhodou kolekce M’Cook je zahnutý okraj, který zabraňuje stékání tekutin při servírování. Vyrobeno ve Francii Doživotní záruka na výrobní vady Tloušťka 2,6 cm, 5 vrstev materiálu Vhodné do myčky nádobí Vařte pozvolně na 2/3 výkonu plotýnky V roce 1830 založil Ernst Mauviel v normandském městě Villedie-les-Poeles manufakturu, která se zaměřila na výrobu měděného nádobí. Mauviel se už od začátku zařadil mezi výrobce nejen pro profesionály (mimo jiné vybavoval i kuchyně Titanicu). Právě pro svou kvalitu, výjimečné řemeslné zpracování a v neposlední řadě i skvělý design, se stal číslem jedna i pro nadšené domácí kuchaře. Nýty. Logo značky je součástí rukojeti či úchytu, které jsou pomocí kvalitních nerezových nýtů pevně spojené s nádobím. Tedy se nemusíte bát o svou bezpečnost a zároveň oceníte design celého provedení. Využití. Nádobí z kolekce M’cook je vhodné nejen na všechny typy sporáků, ale díky celokovovému tělu se nebojte toto nádobí vložit i do trouby. Rukojeť. Pro snadnou manipulaci a celkový estetický dojem je rukojeť vyrobená z lité nerezové oceli. Spojení magnetické oceli a nerezu dodává nádobí velmi elegantní a nadčasový vzhled. Před prvním použití a po každém použití umyjte nádobí horkou mýdlovou vodou, opláchněte a osušte. Vaření sůl přídavejte až poté, co se voda začne vařit nepřehřívejte prázdný hrnec či pánev, došlo by k nevratnému poškození vařte vždy na nízký či střední výkon sporáku používáním může povrch nádoby změnit barvu, což však nemá