Hlavní obsah stránky
Mäso a divina - kolektiv (SK)

Mäso a divina - kolektiv (SK)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2010, počet stran 320, slovenština, pevná / vázanáKdyž má připravované maso přinést jedinečný chuťový zážitek, významnou roli má nejen jeho kvalita, ale i poznatky o tom, jak ho kuchařsky upravit. Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho spávně uchovávat? Jaký vliv má na chuť potrava zvěře a způsob ošetření úlovku? V této publikaci najdete všechny základní informace o drůbeži a zvěřině.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Informace

Popis

Když má připravované maso přinést jedinečný chuťový zážitek, významnou roli má nejen jeho kvalita, ale i poznatky o tom, jak ho kuchařsky upravit. Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho spávně uchovávat? Jaký vliv má na chuť potrava zvěře a způsob ošetření úlovku? V této publikaci najdete všechny základní informace o drůbeži a zvěřině. Rady pro kuchaře se zabývají praktickými otázkami týkající se úpravou masa, jeho vykošťováním, porcováním, marinováním, solením, uzením a jiným způsobem tepelné úpravy.

Parametry

VýrobceSvojtka & Co.
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykslovenština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran320
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2010
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Svojtka & Co.