Hlavní obsah stránky
Biblia šéfkuchára: Ovocie a zelenina - kolektiv (SK)

Biblia šéfkuchára: Ovocie a zelenina - kolektiv (SK)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2008, počet stran 312, slovenština, pevná / vázanáRozsáhlá encyklopedie o nejrůznějších druzích ovoce a zeleniny, o jejich výskytu, způsobu pěstování, zpracování v kuchyni, či choťových vlastností. Podrobné rady pro kuchaře s detailními fotogafiemi a radami jak zpracovat a připravit ovoce a zeleninu.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Rozsáhlá encyklopedie o nejrůznějších druzích ovoce a zeleniny, o jejich výskytu, způsobu pěstování, zpracování v kuchyni, či choťových vlastností. Podrobné rady pro kuchaře s detailními fotogafiemi a radami jak zpracovat a připravit ovoce a zeleninu.

Parametry

VýrobceSvojtka & Co.
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykslovenština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran312
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2008
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Svojtka & Co.